onsdag, november 14, 2007

Härj härj härj

Igor mår mycket bättre idag. Han väckte oss mitt i natten för att kräkas, men efter den trevliga överraskningen så höll han sig relativt frisk resten av natten. På morgonen var han ganska så pigg när vi gick till jobbet. Mycket snö är alltid kul tycker Igor. Förmiddagen fick han spendera inne hos husse men istället för att ligga ner och vila så stod han mest och spanade ut i korridoren. Vargarna fick sig en skällning genom fönstret med...
På lunchpromenaden gick vi på stigar som inte var upptrampade ännu, så det var ganska tjockt med snö där. Igor härjade rejält. Han sprang, hoppade, studsade och snosade överallt. Han kunde vara borta bakom nån snöhög, och när man kallade på honom så såg man ett snömoln komma mot en. Galopp galopp galopp. Han lyckades gräva fram en död näbbmus med, men då var husse snabb och tog bort den. Efter det var det lika bra att sätta på kopplet igen för att undvika att han skulle spåra sig tillbaka från andra sidan jorden. Han kan vara fantastiskt envis när det gäller att hitta gammalt äckligt snask.
Han har ätit bra idag, först fick han små portioner under dagen och nu på kvällen har han fått lite större. Inga tecken på att han mår illa och han har heller inte varit så apatisk och håglös som tidigare under veckan.

Dagens höjdpunkt för husse och matte var när vi skyndade iväg till ICA för att handla, utan Igor! Han fick sitta i buren hemma medan vi spelade in eventuella ljud han gjorde. I 12 minuter och 19 sekunder var vi borta, men det enda han gjort var att kläcka ur sig tre låga och korta gnäll under den perioden. Han låg tillochmed ner i buren när vi kom hem igen. Vi ser ett ljus i slutet av tunneln.

Inga kommentarer: