måndag, juli 21, 2008

Kaxa

Naim hade en jobbig dag igår. Först tog vi med honom till grustaget så han fick springa av sig rejält på morgonkvisten, sen åkte vi in till Bolougnerparken för att gå en promenad samt ta en fika. Alla andra hundar som var där gjorde det till en mycket spännande promenad för vår lilla saluki. Efter att vi kommit hem fick han sen vara "ensam" (dvs med mormor, morfar, Igor och Rizzla) medan vi åkte in till stan för att shoppa lite. När vi väl kom hem var han härjig värre och hoppade på både Igor och Rizzla i tid och otid. När det väl kvällades så sov han gott.
Ända fram tills det blev filmdags för oss det vill säga. Han höll sig i skinnet vad gällde soffan, den försökte han faktiskt inte sig på nu, men när morfar plockade fram kakorna så stod han och lundehunden i givakt bredvid honom för att få lite smulor. Här började Naims hjärna få lite kortslutning för plötsligt fräste han till mot Igor som blev rädd och ynkade bort. Så vaktig får han inte vara så jag gick dit för att schasa bort honom, och då försökte han sig på att skrämma bort mig med. Han börjar komma i trotsåldern, vår lilla pojk. Husse var inte lika lättskrämd som Igor dock utan Naim åkte i golvet med en faslig fart och fick stanna där tills han höll med om att det nog inte var en bra ide att hävda sig mot människor. Sen låg han helt utslagen på en madrass resten av kvällen, den mentala chocken blev mycket för lillgrabben.
Han är inte långsint utan när det blev nattedags för oss så lydde han fint när det gällde sovplats och sov gott bredvid oss hela natten.

Inga kommentarer: