lördag, juni 21, 2008

Tillbaka från semestern

Husse och jag har varit på semester i Malmö, men innan dess lämnade vi hundarna i Gävle och vi har också tilbringat ett par dagar där nu på sluttampen. Hundarna har med andra ord varit i Gävle i över en vecka.

Naim var förstås inte överlycklig över att bli lämnad men fann sig så småningom och var hyfsat nöjd så länge han fick skeda med "mormor" eller "morfar" på nätterna. Och vad mer kan en saluki egentligen begära? Det är bra för honom att vara ifrån oss. Tror han växer mentalt på det...

I närheten av mina föräldrar finns ett STORT grustag som ingen är i på helgerna och på kvällarna. Vi kom på att vi kunde åka dit och låta Naim springa. Gissa om han gillade det!? Sprallgor tyckte också det var kul.








Det går undan...





Det närmsta "utställningspose" vi kommit hittills. Får jobba lite på det tror jag...


Nu tycker vi alla fyra att det är skönt att vara hemma igen. Hundarana har några timmars sömn att ta igen och de jobbar hårt på det redan.

Surgor ett par dagar innan vi åkte. Han hade fåt tag på ett tomt baconpaket och ville inte lämna ifrån sig det. Det hela slutatde med att han satt under bordet i denna ställning en halvtimme innan jag till slut tröttnade och slet av honom det.

Inga kommentarer: