söndag, april 05, 2009

Ibland brister det...

Både Igor och Naim är rätt duktiga med att låta bli Elsas leksaker, men ibland brister det för den lilla lundehunden. Som idag tex då han gärna ville bita i de roliga sakerna som finns på Elsas lekfilt. Han satt snällt och tittade på, gjorde några försök att få vara med på ett hörn men blev åtsagd, gav upp och gick in i hallen och la sig. Några minuter efter att Elsa lämnat filten såg jag i ögonvrån hur Igor reste sig och sekunden senare satt han fast i trynet på grisen. Naturligtvis blev han åtsagd igen, men nu verkade han ändå lite nöjdare, som om han fått utlopp för sin fixidé.

Idag var Naim och jag och träffade tollarna igen. Det här är tredje gången och nu vet han vilka de är, han har ju till och med busat med den gamla tiken förra gången. Idag verkade han faktiskt riktigt förväntansfull när vi gick åt det hållet. Lite bus blev det. Säkert mer nästa gång.
Lite extra träning fick vi då vi fick tre hundmöten till på vägen. Verkar som att folk grävt fram sina hundar nu när det blivit vår.


Och så, lillgor, FÖRLÅT! Vi glömde din födelsedag i torsdags. GRATTIS PÅ 3-ÅRSDAGEN i efterskott. (Lite lyxleverpastej fick han som plåster på såren idag).

För tre år sedan såg han ut så här.








Igor 1 år. En bruten klo var inte det enda vi fick besöka SLU för. Vi funderade på att köpa klippkort.








2 år och rätt trotsig. Som här när han fått tag på ett baconpapper och vägrade släppa.






3 år och nästan rumsren. Man får inte vara för kräsen när man har lundehund =).

Inga kommentarer: