måndag, januari 22, 2007

Snö är det bästa som finns

Oj vad det har snöat. Husse och matte var på bröllop under helgen, så Igor fick spendera helgen hos svärföräldrarna utanför Gävle. Det snöade friskt i fredags, så det fanns en hel del att skutta runt i och busa med Rizzla i. Han började nog bli lite trött på hennes hårdhänta lekande mot slutet dock.

Snön är han inte trött på ännu, och tur är väl det. Vi spenderade lunchen uppe i Engelska Parken, där det var upp mot 2 dm orörda snöfält att skutta runt i. Det går inte snabbt, det är inte värdigt på något sätt men ser väldigt roligt ut när han skuttar fram och tillbaka. Allt är spännande under och ovanpå snön. Det är inget fel på minnet heller, för han travade snörrätt mot det hål vid ett träd som han brukar försöka gräva upp gnagare ur, trots att det var ett tjockt snölager över allt.

Husse gillar också snön, för med den ute så går han faktiskt in utan att sätta sig på tvären. Det är skönt att komma in i värmen tycker även en liten hund, så han går glatt in när vi närmar oss porten. Helt otroligt.

Det är vansinnigt sött när han står still och spanar på något i snön. Efter ett tag drar han upp en tass i luften, för att marken är för kall. Sen byter han tass. Otroligt sött.

Inga kommentarer: