onsdag, november 10, 2010

Lille vild gör debut

Så, nu har Khali Bali Snahali gjort kursdebut. Vi var på första riktiga valpkurstillfället igår. Khali tyckte en del valpar var otäcka, andra roliga, men efter en stund var alla roliga. Ja, förutom rotweilervalpen, som även jag tyckte var lite osympatisk.

När rotweilervalpen brottades med staffvalpen kunde han dock inte hålla sig längre och var tvungen att busa med. Fast på sidan om. Han utförde en liten salukidans medan de två stabbiga gurglade ikapp på golvet. En borzoi var också där, den var trevligast tyckte jag, men Khali var mest imponerad av de två små vita. Han var väldigt intresserad av dem, och snäll med dem också. När de sprang på inkallningsövningen var de jätteroliga tyckte han och jag befarar att Khali gärna lekt "lilla bytet" med dem om han inte var kopplad.

Hur gick vår inkallningsövning? Jodå, rätt bra. Efter tre ärevarv kom unge herr saluki snällt in och lät sig kopplas.

Efter två timmar i minusgrader och snålblåst samt MASSOR av intryck åkte vi hem. Trött? Bara en av oss. Ni kan gissa vem. Ledtråd: Den som inte var trött rev sönder en tidning i små små smulor så fort vi kom hem och ägnade sedan resten av tiden att sno saker han inte får ha.

1 kommentar:

Anonym sa...

Herlige lille gullklumpen Khali :) Han høres akkurat ut som sin brune søster Mocca, hihi. Kan det være fargen mon tro?

Klem, Kristin.....