tisdag, november 04, 2008

HOPP

Naim har aldrig varit särskilt mycket för att hoppa över saker, förutom möjligtvis trädstammar i skogen. Kompostgaller har han aldrig ens försökt hoppa över på allvar så vi var ganska lugna när vi satte upp resten av staketet till täkten. De sista snuttarna var bara 90 cm höga men vi var övertygade om att det skulle räcka för att avskräcka honom från att hoppa ut, han hade ju inget att hoppa ut för att göra. 
Pyttsan. Precis när vi ska plocka ihop verktygen och gå därifrån så ser vi hur han lunkar fram till en nyuppsatt staketsektion bakom ladan och hur enkelt som helst bara hoppar över. Det såg inte ens ut som att han försökte, ungefär som när Stefan Holm tar ingångshöjden i VM. Motivationen: kattbajs. 
Det är bara att ta nya tag och sätta fast en till sektion ovanför den vi nyss satte dit. Skräphund. Varför kan han inte vara lika lat som Igor?

1 kommentar:

Anonym sa...

Ler och tänker på staketet hemma hos Mamma och Pappa där Pappa höjde och höjde och beardisen fortsatte hoppa ut. Ett tag försökte han sig på hundgård, men hon klarade av att klättra ut därifrån också...
Lycka till med instängslandet, vad gör man inte för lite kattskit?