onsdag, augusti 17, 2011

Uppsala och Khali

Lille vild var med i Uppsala två dagar, och skötte det med bravur. Hundmöten gick bra, och efter gårdagens timslånga promenad till ekeby och tillbaks så var han helt utslagen idag. Många intryck blir det för en liten hjärna att ta in.

Det har även hunnits med barnbesök, tre stycken har kommit förbi kontoret. Khali är lugnet själv med dem, en fantastisk familjehund. Vi hann tillochmed avverka den otroligt hundrädda städerskan (den som igor "jagade" in i ett rum längst bort i korridoren...), och när hon var där så låg han så utslagen på sin bädd att hon vågade sig in i vårt rum för att byta papperskorgar! Vilket framsteg.

Som belöning till oss för att vi varit så duktiga med allt spenderade vi lunchen halvliggandes i solen i slottsbacken, spanandets ut över staden. Mycket att titta på för Khali.

Hemresan gick utmärkt, det var knappt att han lyfte på huvudet en enda gång i tåget. Vågar man hoppas på samma lugn imorgon hemma? Inte så troligt kanske med tanke på att ängen är nyslagen, massa yta att springa på igen alltså.


Inga kommentarer: