onsdag, augusti 18, 2010

Tiden rusar på

Oj, oj vad tiden rusar på. Hinner inte ens hundblogga. Får göra det snabbt och effektivt.

Igor är hemma från "kollo Trödje" igen (var hos mina föräldrar medan vi for kors och tvärs över landet). Han hade det skönt där men samlade på sig massa fästingar förstås. Han har blivit så duktig att sitta stil när man plockar dem att man till och med kan ta dem själv så länge de inte sitter vid ögonen eller så. Duktigt liten lunderäv!

Imorgon ska Igor kastreras. Så här är sista bilden på Igor med kula (singular!):

Är alltid lite nervös men det går säkert bra. Han brukar fixa sövningar fint och han låter alltid såren vara.

Vår svarta riddare blev dödligt skadad i morse. Tyckte han själv i alla fall...
Husse kallade in honom för att undvika rådjursjakt så där på morgonkvisten och Naim sprang glatt till honom. Väl framme var det dock tass upp och skrik och gnäll. Det hjälpte bara lite att jag tittade på tassen. Det brukar ju annars alltid mirakulöst nog bota honom =)
Efter lite betänketid blev han bättre och när husse och Elsa kom hem igen från dagis var han bra.

På kvällen åkte vi till skogen och lät hundarna söka lite. Naim hade sin nya oranga väst på sig och jag tror han kände sig lite stolt med den på =)

Igor och lillmatte tävlade om de få blåbär vi kunde hitta. Igor han oftast först, gentleman som han är... =)

1 kommentar:

Kajan sa...

Lycka till med kastreringen då! Ligger kula #2 lätt-tillgängligt eller ligger den långt upp? Bullens låg väldigt ytligt och var lätt att plocka ut. Hans sår läkte ihop jättesnabbt och nu märks ingen skillnad på hur han är. Ännu inget utbrott med pseudo. Han fick en fläck, men den växte igen och var inte särskilt stor. Men jag såg mer spår av det i huden än så, men nu ser han fin ut! Är det pälslöst på bröstkorgen på bilden? Han ser så mörk ut - stort parti i sådana fall!