måndag, oktober 23, 2006

Vilse i skogen

Vilken helg!

Först fick Igor träffa sin pappa Evert på fredagen. Man kunde se likheter mellan dem, men den stora skillnaden var ju storleken. Ungefär lika höga, men daddy vägde 2.5 kg mer. Tänk om skrutten blir så stor, vilken chock. De tillbringade två timmar med att jucka mot varandra. Kul killar, verkligen.

Sen åkte vi till Gävle där favorithunden Rizzla blev nytt mål. Hon tar ner honom ganska bra dock, men han är ändå efter henne hela tiden. På lördagen skulle vi ut och plocka svamp, och Igor drog såklart efter Rizzla. Efter ett tag började vi undra vart tusan han var, för med Rizzla var han då inte. Vi letade och ropade bra länge, och började bli oroliga, när han plötsligt bara stod bakom Linda. Troligen hade väl Rizzla tagit med honom på en sväng och sen lämnat honom. Han var inte lika sugen på att följa med henne efter det, utan höll sig tätt inpå oss.

På söndagen skulle vi slakta älg, så då fick han känna massa spännande dofter runt slakthuset, och även sitta ensam (tillsammans med Rizzla) i bilen en längre stund.

I natt så var han uppe för att kissa vid halv två, och sen hoppade han upp en till gång på natten. När Linda då gått till dörren för att gå ut med honom så ångrade han sig och sprang in till sängen igen. Så mycket för att vara nödig, han ville bara kolla var Rizzla var troligen... Dryga hundracka.

Idag så har han sovit i stort sett hela dagen. Lilla tröttgor...

Inga kommentarer: